Overtuigend en met impact praten of schrijven: het klinkt eenvoudig, maar het is een hele opgave. Sinds 2007 geef ik media en presentatietrainingen. Daarnaast ontwikkelde ik een schrijftraining voor - zakelijke - bloggers en mensen die rapporten schrijven.

Test123

Sinds 2007 begeleid ik bestuurders, politici en managers bij hun mediaoptredens. In 2018 ontwikkelde ik voor een grote bank een training om niet alleen tot een heldere boodschap te komen, maar die ook op papier of op video te krijgen. Mijn methode ontleen ik aan BdrP, het bureau waarvoor ik al ruim 10 jaar trainingen geef, en aan mijn ervaring in de journalistiek. Zowel schrijvend (Elsevier, HP/deTijd, De Groene Amsterdammer) als voor radio en televisie (RTL Nieuws, BNR, Nieuwsuur). Ook mijn werk voor De Argumentenfabriek komt terug in de trainingsmethodiek. Namens dit bedrijf hielp ik organisaties om gestructureerd problemen en oplossingen in kaart te brengen. Een helder verhaal begint altijd met helder nadenken. .

 

Sander Wieringa, eigenaar van Bob de Ronde Partners Communicatietrainingen, werkt al jaren met Esther. Hij zegt het volgende over haar: "Esther geeft sinds 2008 jaarlijks tientallen mediatrainingen aan onze klanten: bewindslieden, politici, onderzoekers, belangenbehartigers. Ze is daarmee een van de meest ervaren mediatrainers van Nederland. De feedback van de trainees is lovend. Esther heeft een directe stijl, met flair en ook een zekere gemoedelijkheid. Ze houdt je een spiegel voor maar zorgt ook dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Vanuit haar journalistieke ervaring weet ze goed wat het publiek wil weten maar zorgt ze er ook voor dat de trainee een goed verhaal vertelt.".
 
 
 
 
 
 
 

Neem contact op